Wat levert Claire u op? Bereken het hier!

Door..

1. Het beter en gestandaardiseerd controleren van auto's;

2. Het vastleggen van gebreken middels foto's en video's;

3. De gebreken transparant te communiceren naar de klant.

.. is meer omzet per werkorder een logisch gevolg!

Bereken hier uw potentiële omzet wanneer u start met Claire!

330
110
Best practice
?
De omzet die een autobedrijf extra verdient per werkorder door het werken met Claire t.o.v. de situatie zonder Claire. Dit bedrag is een gemiddelde van onze top 5 best presterende klanten.
€0,00
Gemiddeld
?
De omzet die een autobedrijf extra verdient per werkorder door het werken met Claire t.o.v. de situatie zonder Claire. Dit bedrag is een gemiddelde van al onze klanten.
€0,00
Low
?
De omzet die een autobedrijf extra verdient per werkorder door het werken met Claire t.o.v. de situatie zonder Claire. Dit bedrag is een gemiddelde van onze klanten die de basisfunctionaliteiten van Claire gebruiken.
€0,00
Totaal
€00,00
*220 werkdagen per jaar
Totaal
€00,00
*220 werkdagen per jaar
Totaal
€00,00
*220 werkdagen per jaar

Bespreek uw resultaat!

Neem contact op met Tim Hoogerwaard.

Claire werkmethode

Claire biedt de mogelijkheid om iedereen op een gestandaardiseerde manier te laten werken. Dit zorgt er voor dat iedere auto op dezelfde manier gecontroleerd wordt. Hierdoor controleren we auto's beter en kunnen we de klant beter helpen. 


Door de foto en video functionaliteit in Claire kunnen monteurs gebreken vastleggen. Deze kunnen vervolgens door de serviceadviseur op een klantvriendelijke transparante manier doorgestuurd worden naar de klant. Het verkopen van meerwerkzaamheden wordt op deze manier vergemakkelijkt! Een beeld zegt meer dan duizend woorden.