Maatwerk oplossingen

Het product Claire is een universele oplossing voor ieder autobedrijf. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om, op basis van jouw wensen, maatwerk te leveren. De meeste werkzaamheden vallen onder onze support services, maar er is ook veel wat je zelfstandig in kunt inrichten. Wil je dat Claire deze werkzaamheden voor jou uitvoert dan valt dat onder de maatwerk regeling. 

De mogelijkheden en tarieven voor ons maatwerk vindt u hieronder.

Maatwerk tarieven Claire* *Prijs excl. BTW TijdseenheidSpecificatie van de werkzaamheden
 Uurtarief support medewerker€65,-1
Maatwerk checklijstObv. nacalculatieHet maken van een Claire checklijst o.b.v. wens van de klant. Hiervoor wordt de benodigde informatie door de vragende partij aangeleverd en verwerkt door Claire.
 Inrichten Klantcommunicatie module templates €32,500.5Tijdseenheid per locatie: het inrichten van de klantcommunicatie templates in huisstijl van het autobedrijf.
 API inrichting€32,500.5Het autobedrijf helpen met de API inrichting. 1. Toestemming aanvragen van een gemachtigd persoon voor het aanmaken van een API sleutel door Claire. 2. API sleutel aanmaken en aanleveren.
 API ondersteuning€32,500.5Op verzoek van de klant aanvullende ondersteuning leveren over de API documentatie.
Uurtarief ontwikkelaar/projectmanager €95,- 1
Uurtarief senior ontwikkelaar
  €149,-
 1
DMS-migraties€1.500,- DMS-migraties van DMS X naar DMS Y, nieuwe interface bouwen tussen DMS en Claire inclusief de migratie van de opgebouwde Claire historie.
 Administratieve migratie €1.500,-Administratieve migratie tussen dealers in Claire met hetzelfde DMS en DMS server.
Maatwerk feature request n.t.b. n.t.b. O.b.v. klantwens.
Uurtarief voor consultancy/ training €129,- 1
Setupkosten koppeling planningssysteem
 €350,- Per locatie Op verzoek van de klant kan de 1iAutomotive en Plan-IT koppeling ingericht en geactiveerd worden in Claire. Testen van de koppeling met de klant en evt. aanpassingen doen voor juist/gewenst gebruik.
SMS-functie€350Per dealer Eenmalige set-up kosten voor het inrichten, testen en aanmaken van de SMS functionaliteit als aanvulling op de Claire Klant communicatie module. Aanvullende SMS maandbundels van toepassing. Vraag naar de mogelijkheden.

Aan deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend, prijzen o.b.v. het jaar 2022, wijzigingen voorbehouden

** Op al onze aanbiedingen, offertes en overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Claire Automotive Support B.V. van toepassing. Uitdrukkelijk worden hierbij alle andersluidende voorwaarden afgewezen.