De nieuwe SMS-functie van Claire. 

Revolutioneer jouw klantenservice met sms-updates naar klanten.

Revolutioneer jouw klantenservice met sms-updates naar klanten. Op zoek naar een manier om sneller, efficiënter, persoonlijker en transparanter met je klanten te communiceren? Het kan vanaf nu! Claire heeft de sms-functie gelanceerd, en dat gaat jouw leven makkelijker maken.

Real-time updates

De openingsratio van sms ligt met 98% hoger dan alle andere communicatiekanalen. Het is de ideale manier om je klanten realtime op de hoogte te houden van de status van hun auto. Of het nu gaat om online inchecken, diagnose- of reparatie overzichten, jouw klanten worden snel en efficiënt op de hoogte gebracht. Met SMS blijven uw klanten op de hoogte en voelen ze zich betrokken bij het proces.

De SMS-functie brengt de volgende voordelen met zich mee: 

1. Directe meldingen 

Stuur real-time updates over de status van de auto rechtstreeks naar de telefoon van de klant. Of het nu gaat om online inchecken, diagnose- of een reparatie overzicht; klanten worden snel en efficiënt geïnformeerd.


2. Gebruik uw eigen huisstijl 

Kies de soorten updates die je wil verzenden; personaliseer de tekst voor de beste communicatie-ervaring.


3. Rapportage 

Rapportages met het aantal verzonden sms'jes en het soort klantcommunicatie.


Gepersonaliseerde tekstberichten

We maken het onze klanten graag gemakkelijk. Daarom heb je de mogelijkheid om te kiezen uit templates. Deze zijn gemakkelijk aan te passen aan jouw communicatiestijl. Of het nu gaat om specifieke service herinneringen of belangrijke reparatie-updates waar een akkoord voor nodig is, met sms kun je een persoonlijke benadering hanteren die de band met jouw klanten versterkt.

Meetbaar

Het succes van jouw verstuurde sms berichten maken we meetbaar in onze rapportagefunctie. Het aantal verzonden sms-berichten en soort klantcommunicatie is gemakkelijk bij te houden in Claire. Met dit inzicht in de communicatie prestaties kun je jouw klantenservice naar nieuwe hoogten tillen en jouw bedrijfsresultaten verbeteren.

Waar wacht u nog op? 

Maak gebruik van de kracht van sms berichten om je communicatie met klanten te verbeteren en versnellen. Maak een blijvende indruk met uw klantenservice en laat klanten weten dat ze voorop staan in je bedrijfsvoering. Het is tijd om jouw klanten de communicatie-ervaring te bieden die ze verdienen.

Heb je vragen over het gebruik van de sms-functie? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.

Contact