Hey autoverkoper, heb jij je doelstelling al binnen?

25.03.22 09:00 AM Comment(s) By Naomi

In de automotive branche zijn we druk bezig om zoveel mogelijk leads binnen te halen voor de verkopers. Hier wordt dan ook veel geld aan uitgegeven. We zien van alles voorbij komen: advertenties op social media, actie’s en sales gerelateerde evenementen. Maar heb je er wel eens over gedacht om leads te genereren uit aftersales?

 

Wanneer de werkplaatsafdeling met de digitale werkorder van Claire werkt, wordt er veel waardevolle informatie vastgelegd. Niet alleen voor aftersales, maar ook voor de sales afdeling. Dankzij Claire hebben klanten de mogelijkheid om, in de online in-check module, aan te geven of zij een vrijblijvende taxatie van hun auto wensen.

 

Praktijk wijst uit dat 5% van deze werkplaatsafspraken vraagt om een taxatie. Zonder dat ook maar iemand hier iets voor hoeft te doen. Van die taxaties koopt gemiddeld 30% een andere auto. Een feit: dankzij de laagdrempelige manier van vragen om een taxatie verkoop je per 1000 werkplaatsafspraken, 15 auto's meer!

 

Ook voor de aftersales afdeling creëert men leads door het werken met Claire. De serviceadviseur heeft namelijk de mogelijkheid om werk dat we vandaag niet mochten uitvoeren, uit te stellen naar het volgend werkplaatsbezoek of een specifieke datum.

 

Start vandaag nog met het genereren van leads uit aftersales.

 

Voor meer informatie, neem contact op met Tim Hoogerwaard via tim@claireit.eu.

Share -