Digitale werkorder

Digitale werkorders hebben de traditionele papieren formulieren vervangen en bieden een efficiëntere manier om taken te beheren. Dit resulteert in een snellere uitvoering, hogere nauwkeurigheid en betere klanttevredenheid.

Garantie dashboard

Het garantie dashboard van Claire Automotive Support geeft je een duidelijk overzicht van alle items die gemarkeerd zijn als zijnde garantie of als terugroepactie. Altijd, overal, overzicht.

Klantcommunicatie module

De Klantcommunicatie module is volledig in overeenstemming met het Claire-proces gebouwd om vertragingen op uw werkplek te verminderen.


Leads dashboard

Het Leads dashboard maakt het mogelijk om op werkorderregelniveau items uit te stellen naar een specifieke datum of een volgend werkplaatsbezoek.


Keylocker

De Keylocker biedt uw klanten de mogelijkheid om snel en moeiteloos hun autosleutels over te dragen. Om zo op drukke dagen wachttijden bij de servicebalie te voorkomen.


SMS functionaliteit

Wist u dat SMS-berichten een openingsratio hebben die vaak tot wel 98% hoger is dan die van e-mail, WhatsApp of andere communicatiekanalen?


TrainerCentral

Via het Claire TrainerCentral platform kunnen Claire-gebruikers, zoals receptionisten en monteurs, trainingen volgen om beter te worden in het gebruiken van Claire.


Dagplanner

Onze digitale Dagplanner helpt de gebruiker om het werk van de monteurs te beheren. Met de Dagplanner kun je in één oogopslag alle werkorders zien die voor vandaag gepland en toegewezen zijn.